Update

I går körde vi till Willys och handlade. Det blev ingen storhandling (ca 10 påsar) utan en helt vanlig handling (5 påsar).
Som enkel mat till kvällen åt vi laxmackor. (Se inlägget nedan)


Vi förde en diskussion om vilken ordning man ska lägga påläggen på. Samma dilemma gäller även tacos, hamburgare m.m.. Har ni någon speciell ordning?


Idag när jag kom hem från skolan hörde jag mamma säga att det fanns semlor i köket. Gissa om jag blev glad?

/ S

Kommentarer
Postat av: bloggspy

Hej,vad gäller konventinella köttburgare gäller på Trastvägen:

1-saltgurka,senap och(option)lök i samma lager.löken kan vara rå eller sk"ristedt".

2-i ett andra lager ingår tomat,ketchup och(option)lök.

Om lager 1 eller 2 ligger över eller under själva burgaren och direkt på brödet kvittar,bara konstellationerna av tillbehör inte blandas.

regel 3 är den viktigaste och kommer nu:

3-Ostskivan(obs ingen option)ska ligga direkt på den varma burgaren.Detta för att den ska kunna smälta så gott det går.

Tacos:Påläggsordning är kanske inte lika viktig.T

acosås måste dock ligga först och direkt inne i skalet,det går bra att toppa med sås som bonus också.

Jag har också märkt att det alltid blir sallad över när vi gör tacos.Antingen är salladshuvudena för stora redan i affären eller så fuskar någon eller några med salladen hemma(tar för lite eller hoppar över).

2009-02-28 @ 13:10:29
Postat av: Anonym

Tack bloggspy för kommentarerna. Vad gäller tacos så är vi inte eniga. Vi vet ju alla vad såsen direkt i hårt skal innebär. Fukten gör att skalet går sönder. Vad menar du?

2009-02-28 @ 18:37:30
Postat av: joel

SÅSEN FÖRST!!



HAE NI GOTT O BLIVIT SKOGSTOKIGA BORTA I VESTT!?

2009-02-28 @ 22:21:13

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0