rårakor

Om man går efter mottot "Så få ingredienser som möjligt" så hamnar rårakor högt upp. Ingredienser: Potatis. Riv potatis, salta o peppra, stek som tunna plättar i smör. Lingonsylt till. (Gräv i skåpet. Kanske har ni en sån här mackapär, en Mouli-Julienne,  som behöver komma ut o rastas?) I sista numret av  Mer smak fanns ett recept på tillbehör som vi provade och gillade. :En burk cannelinibönor, en vitlöksklyfta, 1/2 citron (skal o saft), 1/2 lime (skal o saft), färsk basilika, ett kryddmått gurkmeja, salt o peppar. Mixa!
Men en liten rättelse - hela måltiden påstods ta 20 min att göra! Herregud, säger bara: börja i god tid, räkna med två timmar innan ni sitter vid bordet. Bara den mentala uppladdningen slukar lätt en halvtimme.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0